Версія для друку Версія для друку

«Серце віддавати дітям»

Кажуть, що вчитель – це не професія, а покликання. Початок усіх професій – у школі. Фундаментом знань є початкова школа.
Уже 11 років щоранку поспішає до своїх вихованців молода та енергійна, надзвичайно віддана своїй справі Світлана Володимирівна Шелельо, учитель початкових класів КЗ НВК «Смологовицької ЗОШ І-ІІ ступенів-дитячого садка».
Щира, справедлива, впевнена, вимоглива до себе та своїх учнів… Завжди привітна, усміхнена і дуже відповідальна. Як керівник методоб’єднання класних керівників теж працює старанно вже не перший рік. І це далеко не все,що притаманне цій людині.
«Серце віддавати дітям», – така позиція Світлани Володимирівни як у роботі, так і у житті.
Заняття в неї добре продумані, цікаві. Для неї кожна дитина – особистість. Світлана Володимирівна знаходить стежку до душі кожного вихованця. Доброзичлива і уважна в ставленні до учнів, людина доброї вдачі, вона є прикладом для колег та вихованців. Про таких говорять, що вони працюють «з вогником», віддаючи справі самого себе.
В кожній дитині вона виховує прагнення до знань, до наполегливості, вміння любити світ, шанувати і берегти свою родину.
Запорукою успіху на роботі є підтримка вдома: турботливий чоловік Іван, дві красуні-донечки Іванка та Віка, і найрідніша, мама Ганна. І для всіх у неї вистачає часу, ніжності, тепла, любові.
Методоб’єднання вчителів природничо-гуманітарного циклу і вчителі початкових класів КЗ «НВК Смологовицької ЗОШ І-ІІ ступенів» вітає Вас, шановна ювілярко, з побажаннями невсипущої енергії, життєдайних проектів, вдячних учнів, колег і батьків – однодумців, Божої благодаті й щастя земного. Хай у Ваших помислах і діях й надалі панує віра, а у серці – добро й тепло від людської вдячності.
Методоб’єднання вчителів природничо-гуманітарного циклу і вчителі початкових класів КЗ «НВК Смологовицька ЗОШ І-ІІ ступенів».

Ваш отзыв

Ваш коментар