- Нове життя - https://nz-ir.com -

ВИРІШУВАЛИ ПИТАННЯ ЗАХИСТУ ПРАВ ДІТЕЙ

З метою забезпечення реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання і всебічний розвиток, 24 жовтня, під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Олега Козенюка проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.
Службою у справах дітей було підготовлено на розгляд комісії одинадцять питань, більшість з яких стосувалися надання дозволу на здійснення правочину громадянам стосовно нерухомого майна. Декілька питань щодо надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав батьків відносно неповнолітніх дітей, розглянуті також питання щодо визначення громадянам способу участі у вихованні малолітніх дітей та доцільність влаштування дітей до школи-інтернату.
На засідання комісії також були запрошені батьки, які неналежно виконували батьківські обов’язки. Їм було надано необхідні консультації, а також висловлено попередження щодо стану виконання ними своїх обов’язків відносно їхніх дітей.
За результатами комісії прийняті відповідні рішення з метою захисту прав і законних інтересів дітей. Одне з  питань, у зв’язку з неявкою сторін, перенесено на чергове засідання.
Прес-служба РДА.