- Нове життя - https://nz-ir.com -

Проведено нараду щодо пожежної безпеки в установах і службах району

Не так давно громадськість сколихнула новина про трагедію, яка трапилася  в муніципальному дитячому оздоровчо-спортивному таборі «Вікторія»  (м.Одеса). З метою запобігання виникнення та попередження надзвичайних ситуацій в місцях з масовим перебуванням людей голова районної ради Віктор Симканинець провів  нараду.
Участь взяли голова райдержадміністрації Олександр Горін, працівники Державної служби надзвичайних ситуацій, представники установ соціальної сфери (освіта, охорона здоров’я, культура), районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), військового комісаріату, НПП «Зачарований край», ДП «СЛАП Іршаваагроліс».
Начальник Іршавського районного відділу Управління ДСНС України в Закарпатській області, підполковник служби цивільного захисту Іван Мошкола проінформував присутніх про проведення в районі перевірки стану утримання джерел протипожежного водопостачання, а також пожежно-тактичних навчань з практичним відпрацюванням на об’єктах з масовим перебуванням людей.
За результатами наради, керівникам установ дано доручення привести до належного стану та посилити пожежну безпеку, здійснити відповідну обробку дерев’яних конструкцій, забезпечити наявність інструкцій про заходи з пожежної безпеки та плани  евакуації при пожежі,  у разі виникнення надзвичайних ситуацій в лісових масивах організувати добровільні пожежні дружини.

Прес-служба райради.