Версія для друку Версія для друку

Дякую за чудову та цікаву газету

Саме такі слова адресую журналістам нашої улюбленої районки «Нове життя», особливо моєму другові – редактору газети В.В. Шкірі, з яким знайомий ще з юнацьких років, коли обидва грали в футбол. Пишу ці рядки не тільки тому, що сам є дописувачем і передплатником газети, а вдячний за цікавий і змістовний матеріал, поданий на сторінках газети. Новинку із задоволенням читає вся наша сім’я. Знаєте, шановні читачі, прикро іноді чути, коли люди не цікавляться подіями, що відбуваються в нашому районі. Іноді буває, коли напишу якусь статтю про когось з односельців чи напишу вірша до газети, то багато людей запитують, чи нема зайвої газети. Тоді я роблю ксерокопії і дарую всім охочим прочитати матеріал.
Давайте спробуємо пояснити, чому для мене цікава ця газета. По-перше, я – житель району, і мені цікаво знати, чим він живе, бо обласні новини, країни, міжнародні можна побачити по телебаченню або почути по радіо, прочитати в інших газетах. А от новини району знайдеш саме в «Новому житті». Мені самому цікаво почитати про людей, яких особисто знав чи знаю, спортивні події Іршавщини, політичну рубрику, вітання з нагоди знаменних дат, поетичну сторінку, культурно-мистецькі новини, розповіді про кращих фермерів та підприємців, статистичні дані, різні оголошення, рубрику для дітей і т.д. На мою думку, кожна людина, що проживає на території району, повинна знати, чим живе те чи інше село, які проблеми в районі, які успіхи, кого призначено керівником тієї чи іншої служби і багато інших питань, які сьогодні турбують людей. Тому я звертаюся до жителів району, щоб активніше передплачували «Нове життя». Саме тут ви знайдете статті про медицину, освіту, спорт, духовність, культуру, розповіді про видатних людей і багато іншого, що цікавить вас.
Звичайно, цікавий зміст випусків газети багато в чому залежить від журналістського колективу, який творить цю газету. Скажу відверто: робота журналіста не з легких. Це ми бачимо і чуємо, та вони покликані нести правдиву інформацію, цікаві розповіді, і тоді успіх і визнання неодмінно прийдуть.
Ще раз щиро дякую колективу редакції на чолі члена Національної спілки журналістів України В.В. Шкірею. Гострого і правдивого вам пера, і тоді неодмінно ви знайдете свого читача в районі.

Іван ЛЕНДЄЛ,
с. Арданово.

Ваш отзыв

Ваш коментар