- Нове життя - https://nz-ir.com -

Про якісну і безпечну продукцію – дбати всесторонньо

Проведено чергове засідання протиепізоотичної комісії при Іршавській РДА. Створено робочу групу, до складу якої ввійшли представники головного управління Держспоживслужби в області – Василь Черничко, Іршавського відділення Хустського відділу поліції ГУНП в області – Василь Половка і відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Василь Турянин.
Водночас заслухано питання про результати перевірки приватного підприємства «Асторія». Встановлено, що тут на належному рівні дотримуються ветеринарно-санітарних правил зберігання та реалізації м’яса та м’ясної продукції, проведено роз’яснювальну роботу з колективом підприємства про поширення африканської чуми свиней на всю продукцію, яка є в реалізації сьогодні.
Магазин «Асторія» в м. Іршава відкрито двадцять років тому. Він дотепер вважається серед кращих в районному центрі. Його продукція користується великим попитом. У магазині можна зустріти не лише мешканців районного центру, а й довколишніх населених пунктів – Броду, Загаття, Чорного Потоку, Смологовиці, Підгірного, Ільниці, Осою, Сільця, Греблі, Дубрівки…Підкуповує покупців якість ковбасних виробів. Хто хоч раз придбав тут продукцію, обов’язково завітає ще, Ще й іншим підкаже.
Директор підприємства Іван Вовканич роботою колективу задоволений. Він з повагою говорить про бригадира Юрія Мельника, продавців Юрія Синитаря й Івана Ковача. То люди, на яких можна покластися, не підведуть у роботі. Зрештою, на їх повсякденну роботу звертають увагу покупці. Їх треба обслужити чемно і ввічливо, щоб не було на роботу нарікань.
І продукція має повсякчас бути якісна і безпечна для споживання.
Василь ШКІРЯ