Версія для друку Версія для друку

„ Будьмо радісні й здорові, спритні, дужі та бадьорі ”

Одне із основних завдань, визначених Законом України „Про дошкільну освіту”– збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров’я дитини, на що дошкільні навчальні заклади звертають велику увагу.
З цією метою до Дня фізичної культури та спорту України та проведення Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання на базі Великораковецького дошкільного навчального закладу №4 8 вересня відбулося спортивне свято під девізом „Будьмо радісні й здорові, спритні, дужі та бадьорі”, в якому взяли участь дошкільні установи.
Головні призи свята дошкільнята виборювали в спортивних естафетах: „Зроби сонечко”, „Хмаринка”, „Рибна поляна” та „Прикрась галявину”. Найкращі результати показали команди: „Фіксики”– Великораковецький ДНЗ №1, „Ромашка”– Великораковецький ДНЗ №2, „Квіткова країна”– Великораковецький ДНЗ №3, „Смайлики”– Великораковецький ДНЗ №4, „Хмаринки” – Заболотнянський ДНЗ та „Бджілки” – Малораковецький ДНЗ. На протязі всього свята малят веселила та підтримувала казковий персонаж Злючка-Колючка, роль якої артистично виконувала вихователь ДНЗ №2 Половка М.М..
Подібні заходи є надзвичайно корисними, оскільки підготовка до свята, гарне оформлення зали, оригінальні костюми, красиві емблеми, музика, пісні, ігри позитивно впливають на загальний фізичний розвиток дітей, розвивають у малят почуття краси, уяву.
Суддівська колегія, підбивши підсумки спортивних змагань, відмітила, що фізкультурне свято дало малятам велику втіху та радість, кожна команда відчула себе щасливою, була нагороджена грамотами відділу освіти та спортивним інвентарем від районної державної адміністрації.

Ганна Фулитка,
головний спеціаліст
відділу освіти.

Ваш отзыв

Ваш коментар