Версія для друку Версія для друку

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Урочистий мітинг з нагоди Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України 23 серпня відбувся в м. Іршава. Традиційно захід розпочався під звуки Державного Гімну України.
Керівники району, міста, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, учасники АТО поклали квіти та лампадки до підніжжя пам’ятника «Борцям за свободу і незалежність України, Героям Небесної сотні та загиблим в АТО».
Учні Іршавської ЗОШ I-IIIст. виконали патріотичні вірші.
До учасників мітингу з вітальними побажаннями миру, злагоди та процвітання нашої України звернулися голова райдержадміністрації Олександр Горін та голова райради Віктор Симканинець.
Після офіційних виступів керівники району виконали приємну місію – нагородили відзнаками Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» Мирослава Маринцівського, Ярослава Мешка, Віталія Світлика та Степана Пнівчука. Також посадовці відзначили спільними грамотами райдержадміністрації та райради за вагомий особистий внесок у зміцнення державності та з нагоди свята ряд жителів району, ветеранів війни, ветеранів Афганістану, учасників Чорнобильської трагедії, учасників АТО, громадських активістів, підприємців, лікарів, державних службовців.
Потім під керівництвом директора станції юних туристів Івана Терпая стартував велопробіг, учасники якого здійснили маршрут до с. Заріччя, де поклали квіти до пам’ятника Т.Г. Шевченку.

Прес-служба РДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар