Версія для друку Версія для друку

Солодке свято

В Іршаві було проведено 6-ий фестиваль морозива для дітей. Відбувалось дійство у центральному парку, де кожен охочий міг поласувати солодощами, відпочити та розважитись досхочу.
Свято морозива зібрало чимало народу: як дорослих, так і малечу. Для дітей провели різноманітні цікаві конкурси. Також можна було потішити себе участю в атракціонах. Організатори свята придумали спеціальну валюту для дітей – «морозики», за допомогою яких можна було «придбати» ласощі.
Окрім того, казкові герої, аніматори та запальний ведучий розважали всіх неймовірними танцями та забавами.
Оскільки подія відбулася 2 серпня, у Свято пророка Іллі, то отець Михайло Юрина, настоятель Свято-Іллінського православного храму в м. Іршава, привітав та благословив усіх присутніх.
Також до програми свята долучились юні таланти Іршавщини, котрі демонстрували своє мистецтво. Тут були співи, танці, конкурси, загадки, вікторини, а поруч зі сценою публіку розважали учасники цирку «Весела арена».
Діти також мали змогу розфарбувати свої обличчя різнокольоровими фарбами. У цьому їм допомагали дівчата – художниці, котрі вміло виводили різних казкових героїв.
А ось кульмінацією свята став виступ музичного гурту «Марина і компанія».
Свято морозива вже стало традиційним для жителів міста.

Христина Гозда

Ваш отзыв

Ваш коментар