- Нове життя - https://nz-ir.com -

Електронні закупівлі стали реальністю

У понеділок, 7 серпня,у малому залі райдержадміністрації проведено семінар-нараду для розпорядників бюджетних коштів різних рівнів. Участь у нараді прийняли спеціалісти відділу економічного розвитку і торгівлі,які відають питаннями про публічні закупівлі, представники бюджетних установ та окремих сільських громад.
Відкрила семінар начальник відділу економічного розвитку і торгівлі РДА Наталія Ковач. Захід проведено з метою забезпечення в районі ефективного впровадження реформ та удосконалення системи електронних закупівель, серед суб’єктів господарської діяльності та бюджетних установ району, отримати відповіді на актуальні питання щодо застосування Закону України « Про публічні закупівлі», який вступив в дію ще з минулого року.
Наталія Михайлівна ознайомила суб’єктів господарювання про можливості системи електронних закупівель Prozzoro. Учасникам семінару було презентовано електронні торговельні майданчики Prozzoro, які вже на сьогоднішній день надають доступ до системи детально описано чіткий алгоритм дій, необхідних для використання системи електронних державних закупівель. Присутні отримали чимало корисної інформації, та загалом підтримали необхідність введення та використання системи електронних державних закупівель Prozzoro, яка може ефективно забезпечити відкритість та прозорість торгів, простоту їх оскарження, а також запобігти корупції в сфері державних закупівель.

Прес-служба РДА