- Нове життя - https://nz-ir.com -

Відзначення Міжнародного дня кооперації

4 липня у райспоживспілці відбулися збори з нагоди 95-ї річниці Міжнародного дня кооперації.  На урочистій частині були присутні керівники району та міста, ветерани та працівники споживчої кооперації району. Розпочали захід хвилиною мовчання вшанування пам’яті працівників кооперації, яких вже нема серед нас. Потім священики відслужили молебень за щасливе майбутнє жителів району.
Голова районної ради Віктор Симканинець від себе особисто та від імені депутатського корпусу щиро подякував усім кооператорам за сумлінну працю, високий професіоналізм, самоорганізацію, активну життєву позицію. Наголосив на важливості ролі кооперації у соціально-економічному та культурному розвитку району. Побажав здоров’я, наснаги, сил, вдячності й поваги від оточуючих, Божої благодаті.
Голова правління райспоживспілки Сергій Лупак розповів історію створення перших споживчих товариств в районі, труднощі на шляху становлення кооперації. Привітав присутніх  зі святом, подякував всім, хто доклав максимум зусиль для вдалого існування споживчих товариств, побажав присутнім успіхів у запланованому. Зі словами вітань виступив також ветеран кооперації Василь Коцан.
Кращих працівників кооперативного руху було нагороджено грамотами, подяками, грошовими винагородами та подарунками.