Версія для друку Версія для друку

Що турбує ветеранів

Минулої середи в м. Іршава проведено семінар голів міськрайонних рад Закарпатської обласної організації ветеранів України на тему: «Досвід роботи первинних ветеранських організацій з поліпшення організації соціального, медичного, матеріального захисту ветеранів війни, праці, військової служби, пенсіонерів».
Його відкрив голова обласної ради ветеранів Іван Жиган. Із словами вітання до присутніх звернулися голова районної ради Віктор Симканинець, в.о. голови райдержадміністрації Ігор Павлишин, заступник голови райради Володимир Половка.
Досвідом роботи поділився голова районної організації Петро Король. Про проблеми ветеранів вели мову Іван Митровцій, Василь Коцан, Денис Білинець з Іршави, голови Свалявської районної організації ветеранів Михайло Канчій, Ужгородської міської організації ветеранів Куйнєв, Мукачівської районної організації ветеранів Іван Качур, Виноградівської районної організації ветеранів Василь Ковачик, Чопської міської організації ветеранів Марія Гладнєва.
Перед учасниками семінару виступив народний хор ветеранів Іршавського районного будинку культури.
Із метою вшанування Дня скорботи і пам’яті жертв війни в Україні ветерани поклали квіти до підніжжя пам’ятника «Борцям за свободу і незалежність України, Героям Небесної сотні та загиблим в АТО» та воїнам-визволителям в м. Іршава.
Потім учасники семінару побували в с. Білки, де ознайомилися з роботою первинної організації та відвідали музей-садибу двічі Героя соцпраці Юрія Пітри. За екскурсовода був син Юрія Юрійовича Петро Пітра.
Василь ШКІРЯ.

Ваш отзыв

Ваш коментар