Версія для друку Версія для друку

Лікар у кожній родині

Сімейний лікар повинен стати агентом сім’ї в системі охорони здоров’я, направляти, слідкувати за здоров’ям та забезпечувати всю первинну діагностику. Сім’я має йому довіряти, як фахівцю, який вміє і знає як виявляти, диференціювати і лікувати практично всі захворювання. А саме, сімейний лікар добре поінформований про стан здоров’я кожного члена сім’ї, яку він обслуговує у різні періоди життя, орієнтується у проблемах родини, рекомендує, як запобігти захворюванням завдяки вчасному профілактичному обстеженню. Це лікарі першого контакту, які ведуть медичний супровід з народження і до останніх хвилин життя, знаючи історію сім’ї, і з розумінням відносяться до способу життя своїх мешканців.
Професійне свято День медичного працівника на первинному рівні відзначають майже 400 працівників охорони здоров’я, які повсякчас з гідністю виконують свій професійний обов’язок, надають невідкладну допомогу 100119 населення нашого району.
Нехай професія сімейного лікаря ніколи не завдає розчарувань і ніколи не доведеться засумніватися в тій користі, яку ви приносите своєю роботою.
Хочеться також сказати добре слово про начальника відділу охорони здоров’я Караслая С.В., головного лікаря Комунального закладу «Іршавська районна лікарня» Петах О.І. та її заступників, районних спеціалістів.
Попереду у нас запланований значний обсяг роботи по реформуванню медичної галузі, але заручившись підтримкою влади, відділу охорони здоров’я з такою командою сімейних лікарів сподіваюся, що ми отримаємо гідний результат роботи.
Оксана Булеза,
головний лікар КЗ «ІЦПМСД».

Ваш отзыв

Ваш коментар