Версія для друку Версія для друку

ДЕЛЕГАЦІЯ РАЙОНУ ЗАВІТАЛА НА УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВВЕДЕННЯ БЕЗВІЗОВОГО РЕЖИМУ З ЄС

11 червня Президент України Петро Порошенко  відвідав з робочим візитом Закарпаття. Глава держави разом з  президентом Словацької Республіки Андреєм Кіскою взяли участь у символічній церемонії на словацько-українському кордоні з нагоди запровадження безвізового режиму між Україною та країнами Шенгенської зони.
На урочистому заході зібралися журналісти, посадовці, громадськість. На лінії західного кордону України побувала і делегація з Іршавського району на чолі з головою райдержадміністрації Олександром Горіним.
Петро Порошенко привітав українців з цією історичною подією. Подякував президенту Словацької Республіки за тверду підтримку територіальної цілісності, суверенітету, незалежності України та реформ, які вона реалізує. «Ми впевнені, що спільно з нашими надійними друзями й адвокатами України в Євросоюзі ми зможемо продовжувати наш шлях реформ, кардинальні європейські зміни нашої держави, наше повернення до Європи. В мене є всі підстави для того, щоб бути переконаним у цьому. Слава Європі! Слава Україні!» – зазначив Петро Олексійович.
Завершили офіційну частину спільним фото з молоддю України.

Прес-служба РДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар