Версія для друку Версія для друку

Анжело Бернарді: «… Підприємство впевнено тримається на плаву»

Мені неодноразово доводилось бути у ТзОВ «А.М.ІТРО». У цехах завжди панувал напружена робота, швачки добре знають свою справу. Працюють ефективно, якісно.
– На теренах України ми працюємо уже чотирнадцятий рік, – каже директор Анжело Бернарді. – За цей час підприємство стало одним з провідних і найбільш стабільних в галузі виробництва одягу зі шкіри в України. Цьому сприяє те, що ми не стоїмо на місці, постійно вдосконалюємося, слідкуємо за новинами на ринку виробництва. Замовлення виконуємо якісно й оперативно. А підприємство впевнено тримається на плаву.
Замовником послуг, що надаються фабрикою, є відома арабо-італійська фірма «DAINESE». Продукція користується широким попитом у країнах Європи, Австралії, Азії і США. Він радий з того, що знайшов себе саме в нашому місті. Відповідальність на ньому дуже велика. Руками наших добросовісних працівників виготовляються брендові вироби для провідних європейських фірм.
Його часто запрошують в м. Київ, де бере активну участь у різних виставках і виборює перші місця.
Заробітна плата складає в середньому 5 тисяч гривень, виплачується двічі на тиждень. Робота в позаурочний час оплачується в подвійному розмірі.
До місця роботи і назад робітників доставляють автотранспортом підприємства. Тут працюють швачки із Броньки, Довгого, Малого і Великого Раківця, Осою, Загаття та інших населених пунктів. Усього зайнято 200 працівників. Підприємство нагороджено дипломом «Переможець першого туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінний платник податку за 2016 рік».
Адміністрація підприємства також дбає про дружні стосунки з редакцією газети «Нове життя». Більшість працівників є постійними читачами районного видання. Це дає можливість їм, а також Анжело Бернарді знати ситуацію в районі. Авжеж: хто володіє інформацією, той володіє світом.
Василь ШКІРЯ.

Ваш отзыв

Ваш коментар