Версія для друку Версія для друку

Головне – донести до читача правду

Торік наша газета відсвяткувала 70-річчя з дня виходу першого номера. Із тих пір життя змінилося докорінно. Якщо в 40-их роках минулого століття основним джерелом інформування були газети і радіо, то тепер світ завойовує інтернет та цифрове телебачення. Звісно, у них є можливість більш оперативно подати інформацію. Приймаючи виклик часу, журналісти «Нового життя» роблять усе для того, щоб газета була якісною, писала про наболіле, що наразі хвилює людей. Намагаємося осягнути всю повноту картини складного життя району у всіх його взаємопов’язаних процесах – громадського, соціального, економічного, політичного. Порушуємо теми, які незмінно хвилюють різновікову читацьку аудиторію.
Ми продовжуємо працювати з чисельними позаштатними авторами редакції. Серед них – вчителі, інженери, медики, юристи, художники, люди різних уподобань і віросповідань. Щиро вдячні нашим активістам, які допомагають творити районне видання. Це: головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Андрій Андрішко, начальник відділу статистики в Іршавському районі Віра Сироваткіна, голова спортивно-масової комісії Іршавської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Іван Пинзеник, провідний спеціаліст Держспоживслужби в Закарпатській області Людмила Штефаньо, головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку РДА Василь Турянин, старший дільничний офіцер поліції Віта Горзов, голова районної організації ветеранів України Петро Король, військовий комісар Іршавського районного військового комісаріату Віктор Нагайко, провідний фахівець Іршавського райвідділу управління ДСНС України в Закарпатській області Іван Бандурович, депутат районної ради Сергій Лупак, митрофорний протоієрей, благочинний Іршавського благочиння Георгій Чулей, о. Василь Петечук, о. В, Ігнат, в.о. голови Іршавської районної організації Товариства Червоного Хреста України Олена Чегіль, наші постійні дописувачі Михайло Ціцак з Імстичова, Ганна Ляшко з Осою, Петро Пітра з Білок, Михайло Ломага з Броду, Наталія Петканич з Довгого, Василь Ловска з Ільниці, Любов Філеш, Віра Глушко з Іршави, голова райкому профспілки працівників культури Оксана Сідор, голова громадської організації «Боротьба з корупцією в Закарпатській області Іван Клим, начальник архівного відділу Іршавської РДА Михайло Тернинко, начальник відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи виконавчого апарату райради Людмила Куртинець, заступник голови райдержадміністрації Іван Мошкола, директор Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в Іршавському районі Марія Улинець, заступник головного лікаря з охорони дитинства та материнства комунального закладу «Іршавський центр первинної медико-санітарної допомоги Степан Сукович та інші.
Газета й надалі систематично висвітлюватиме діяльність органів виконавчої влади місцевого самоврядування, трудових колективів, оперативно інформуватиме про події в районі, знайомитиме з новинами у різних сферах суспільного життя, розповідатиме про людей, подаватиме корисні поради. «Нове життя» залишається надійним джерелом важливої і корисної інформації для іршавчан і жителів сільської глибинки. Водночас ми, газетярі, звертаємось до Вас, шановні читачі, пишіть нам про різні цікаві події і факти, заходьте до нас і дзвоніть.

Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар