Версія для друку Версія для друку

ПІДГОТОВКА ДО «ГАМОРИ – 2017» РОЗПОЧАЛАСЬ

18 травня, за участі голови райдержадміністрації Олександра Горіна відбулася виїзна нарада з підготовки та проведення районного фестивалю ковальського мистецтва та народних промислів «Гамора-2017» в с. Лисичово.
В ній взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк, начальник відділу культури та туризму РДА Вікторія Маргіта, голова районної організації спілки ковалів Іршавщини Віктор Петровцій, Лисичівський сільський голова Ярослав Пальок, головний спеціаліст відділу культури і туризму РДА Людмила Бабинець та інші.
Під час виїзної наради учасники обговорили важливі питання щодо розміщення ковалів, народних майстрів, встановлення та оформлення сцени, участі колективів народної творчості, питання регулювання дорожнього руху, підготовки до належного стану доріг, нагляду за правопорядком тощо.
Найближчим часом проводитимуться засідання організаційного комітету, де будуть детально розглянуті питання підготовки й проведення районного фестивалю. Вирішено, що фестиваль ковальського мистецтва проходитиме 24-25 червня в с. Лисичово. Протягом двох днів відвідувачів будуть радувати і розважати кращі народні колективи Іршавщини та гості фестивалю. А також організатори запланували кілька приємних сюрпризів!
Запрошуємо ковалів, майстрів народної творчості та всіх бажаючих взяти участь у святі ковальського мистецтва та народних промислів «Гамора 2017».
Прес-служба РДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар