- Нове життя - https://nz-ir.com -

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ІЗ ПЕРЕВІЗНИКАМИ

У четвер, 11 травня, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Ігоря Павлишина відбулася нарада з перевізниками стосовно покращення надання послуг по перевезенню пасажирів.
Учасники наради проаналізували виконання рейсів перевізниками на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району.
Також обговорили можливість покращення обслуговування різних категорій пасажирів, кількість рейсів приміського сполучення з райцентру до навколишніх сіл. Крім того, обговорили  удосконалення маршрутної мережі та виконання рейсів у окремих перевізників у вихідні та святкові дні.
Нагадаємо, що відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 27.04.2017 № 161 оголошено конкурс з визначення автомобільних перевезень на приміських маршрутах загального користування,  що не входять за межі району. Об’єктом конкурсу є чотири маршрути приміських автобусних сполучень. Засідання конкурсного комітету буде проводитися 13 червня 2017 року, початок о 10 00 к.ч.,  в адмінбудівлі райдержадміністрації.