Версія для друку Версія для друку

Матері вдячні Господу

Напередодні Дня матері спільнота «Матері в молитві» при греко-католицькій церкві м. Іршава відзначила 10-річний ювілей її створення.
Божественну літургію відслужили о. Василь та о. Михайло, по завершенню якої заспівали величне «Світися, світися…».
Для спільноти «Матері в молитві» під керівництвом о. Василія було розроблено молитву-подяку Господу Богу і роздано учасникам. 42 пункти, що входять у подячну молитву, зачитала куратор спільноти Оксана Кебелеш. Із присутніх майже не було матері, яка б не просльозилась, слухаючи слова подяки за ту Божу велич, за ті ласки, які отримують матері і їхні діти від вимовлених молитов.
На святкування були запрошені перші організатори спільноти. Ганна Добра з Імстичова розповіла, з якими труднощами доводилось зустрічатись на шляху створення спільноти. Починали двоє: вона і Клавдія Дубровська. А на сьогодні вже є більше 30 жінок різного віку, і дуже приємно, що приєднуються молоді матері.
Ганна, Тетяна та інші розповіли, як молитви на вервиці допомагають долати труднощі в житті, а особливо в недугах.
Ще довго-довго лунали пісні, прославляючи Матінку Божу і її сина.
Постановляємо більше співпрацювати з Твоїми ласками й натхненнями – не шукати нашої, але Твоєї більшої слави, краще виконувати Твої святі заповіді та дбати, щоб інші за нашим прикладом їх виконували.
Обіцяємо більше трудитися над поширенням твого царства в людських душах, виконувати твою святу волю, прославляти тебе всім серцем та славити твоє пресвяте ім’я Отця і Сина і Святого Духа на віки вічні. Амінь.
Марія ШПАК,
учасниця спільноти
«Матері в молитві»

Ваш отзыв

Ваш коментар