Версія для друку Версія для друку

Добро і милосердя не має меж

Великою радістю стали для Дитячого будинку родини Горзов, де виховуються хворі діти, подарунки, які передала на Великодні свята директор Луківської ЗОШ 1-2 ступенів депутат районної ради Ольга Юріївна Хандра .
Такі акції з боку дирекції Луківської загальноосвітньої школи проводяться за підтримки приватного підприємця Ганни Брич на Різдвяні та Великодні свята кожного року.
Цього разу як і завжди великі пакунки були наповнені не тільки пасочками, але і маслом, смачними булочками, штруделями з варенням, соками.
В Луківській ЗОШ І-ІІ ступенів навчаються двоє маленьких вихованців дитячого будинку сімейного типу родини Горзов – діти з обмеженими можливостями: Ліліана Палінкаш та Назар Тризна.
Такими подарунками вдалося підняти настрій цим дітям та викликати посмішку на обличчі.
Від щирого серця батьки-вихователі – Неля та Петро Горзови дякують цим людям, які готові пожертвувати для тих, хто потребує допомоги, в таке велике християнське свято Великодня, щоб і в душах цих маленьких дітей світило сонечко.
Можливо ця вдячна газетна інформація опублікована із запізненням, але ці слова хочеться сказати кожного разу людям, яким не байдужі дитячі долі.
Зокрема, і вчителям Луківської ЗОШ І-ІІ ступенів Інні Іванівні Густі та Тетяні Василівні Палаташ, які навчають дітей-інвалідів удома, віддаючи всі сили і терпіння, щоб навчити їх грамоти.
Не лишаються осторонь і діти родини Горзових. Старший син Ростислав, після закінчення Харківський національний юридичний академії, здобувши освітній рівень спеціаліста за кваліфікацією інститут, продовжив навчання в Ужгородському національному університеті для здобуття освітнього ріня магістратра за кваліфікацією викладач компютерних наук.
Завдяки здобутим професіям Ростислав теж навчає Ліліану та Назара інформатики, аджде сьогоднішній школяр повинен уміти користуватися компютером так само вільно і легко, як користуватися ручкою, олівцем і лінійкою.
На фото: Ростислав Горзов передав падарунки від підприємця Брич Г.П. маленьким учням Луківської ЗОШ 1-2 ступенів.

Ваш отзыв

Ваш коментар