- Нове життя - https://nz-ir.com -

ДОБРА СПРАВА ГАННИ БРИЧ

Традиційно напередодні Воскресіння Христового підприємець Ганна Брич із с. Ільниця проводить благодійну справу. Справжнє Великодне свято, де роздавали паски та хлібобулочні вироби, відбулося 11 квітня, для дітей сиріт, дітей із тамтешньої школи-інтернату, інвалідів та дітей з малозабезпечених сімей з с.Ільниця, с.Заріччя та с.Доробратова.
Пані Ганна займається благодійною справою вже давно. Відомо, що благодійниця тричі на рік разом зі своєю сім’єю влаштовують свято для малечі нашого району, тож і на цей раз не став винятком. Захід розпочався з того, що після промови господиня свята запропонувала хвилиною мовчання вшанувати всіх тих, хто загинув, захищаючи рідну Батьківщину.
На свято до благодійниці завітали й перші керівники району Віктор Симканинець, Олександр Горін, Ільницький сільський голова Василь Павлище, члени районної громадської організації “Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Закарпатській області ”, члени громадської організації «За відродження с. Доробратово», громадськість.
Посадовці привітали Ганну Петрівну з наступаючим святом Великодня й побажали їй довгих літ життя й надалі здатності творити добро. Також керівники району подякували за старання благодійницю й наголосили, що саме пані Ганна – одна із усіх підприємців в районі проводить подібну акцію і завжди допомагає нужденним, за що їй низький уклін. До вітань та щирих слів подяки долучилися також запрошені гості, учасники АТО та небайдужі жителі Ільниці.
Цього дня свої пасочки отримали діти-сироти, діти із Ільницької  школи-інтернат, а також пакунки отримали люди похилого віку, буде також передано подарунки в села Заріччя та Доробратово.
Ганна Брич разом із членами громадської організації «За відродження с. Доробратово» Михайлом та Ганною Садохами  запропонували започаткувати ще одну добру справу: встановити полички з безкоштовним хлібом небайдужим підприємцям у своїх магазинах для тих, у кого є потреба. У с. Ільниця вже заплановано встановити такі полички у трьох магазинах. Нагадаємо, що минулого року в магазині с. Доробратово  була організована така акція, яку активно підтримала громада села.

Прес-служба РДА.