Версія для друку Версія для друку

Центр консультує:   заповнення Е-декларації

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василь Попадинець, начальник Головного територіального управління юстиції Руслана Натуркач, директор Мукачівського МЦ Костянтин Молнар, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД Мирослава Пилипчинець та начальник Іршавського бюро правової допомоги Роман Мешко провели виїзний прийом громадян на базі Осійської сільської ради.
Під час прийому фахівці проконсультували відвідувачів з різних правових питань. Зокрема, Р.Натуркач пояснила присутнім процедуру заповнення Е-декларації, порядок оформлення права власності на нерухоме майно, земельну ділянку, а також надала консультацію щодо приватизації земельної ділянки, яка знаходиться в користуванні.
Василь Попадинець поінформував присутніх про застосування безоплатної правової допомоги у кримінальних провадженнях та при затриманні. Учасники заходу також отримали інформаційні матеріали про систему безоплатної правової допомоги на Закарпатті. Присутнім було наголошено, що скористатись своїм правом на безоплатну правову допомогу може кожен мешканець краю, звернувшись у найближчі місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги або бюро правової допомоги. Мешканці Іршавщини, які потребують безоплатну правову допомогу, можуть звертатися до фахівців Мукачівського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Мукачево, вул. Пушкіна, 30, моб.тел.: 095-831-15-74, або Іршавського бюро правової допомоги за адресою: м. Іршава, пл. Народна,1, тел.: 03144-2-32-80.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).
Мукачівський МЦ з надання БВПД  надає безоплатну первинну та вторинну правову допомогу з різних правових питань: захисту права власності, соціального захисту, трудових прав, цивільних правовідносин, земельних питань, права на доступ до правосуддя, порядок оформлення та відновлення паспортів, свідоцтв про народження та інших реєстраційних документів. За безоплатною правовою допомогою звертайтеся за адресою: Мукачівський місцевий центр з надання БВПД м. Мукачево, вул. Пушкіна, 30, моб.тел.: 095-831-15-74, Іршавське бюро правової допомоги м. Іршава, пл. Народна,1, тел.: 03144-2-32-80

Ваш отзыв

Ваш коментар