Версія для друку Версія для друку

ЗИМА ПОВОЛІ ВІДСТУПАЄ…

У грудні 2016 та в січні 2017 року зима повною мірою дала про себе знати. В горах навалило снігу до півтора метра, морози доходили до 23 градусів, місцями позамітало дороги, до деяких населених пунктів не було проїзду.
У зв’язку з чим,  в райдержадміністрації було проведено позачергове засідання районного штабу з питань запобігання та оперативного реагування на надзвичайні ситуації і пожежі, в якому взяв участь голова РДА.
Також варто зазначити, що в період морозів на території району діяли, один мобільний та три стаціонарні пункти обігріву.
Всього за період холодів пункти обігріву відвідали 75 чоловік.
В ніч з 6 на 7 січня в результаті сильної хуртовини в деяких населених пунктах замело дороги, не було проїзду до сіл Івашковиця, Дуби, Імстичово.
За допомогою керівника ТзОВ «Волоське» В.І. Маргіти проведено розчистку доріг від снігових заметів, у другій половині дня проїзд до сіл Івашковиця та Дуби був забезпечений. Посильну допомогу також надало ТзОВ «ЕНО Меблі ЛТД». Також силами і засобами Іршавської філії «Райавтодр» проводилась розчистка доріг загального користування і, частково, комунальних вулиць та доріг.
Враховуючи товщину снігового покриву, товщину льоду на річках району, ми повинні бути готові до льодоходу та можливого  паводку.
У зв’язку з ситуацією, яка може виникнути на території району (льодові затори на річках, при інтенсивних опадах у вигляді дощу можливе виникнення паводку), керівники органів місцевого самоворядування в населених пунктах по території яких протікають річки, спільно з фахівцями Берегівського МУВГ, зобов’язані вести контроль за станом льодового покриву та за станом річок, щоб не допустити льодових заторів. Якщо виникає загроза льодового затору, необхідно негайно телефонувати черговому райдержадміністрації за тел. 2-11-42 цілодобово або 2-11-65 в робочий час.

Юрій Химинець.

Ваш отзыв

Ваш коментар