- Нове життя - https://nz-ir.com -

ДО РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ЗАВІТАЛИ ГОСТІ ІЗ М. ЮЖНЕ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Днями голова райдержадміністрації Олександр Горін провів робочу зустріч із керуючою справами Южненського міськвиконкому Ларисою Шегідою, начальником відділу культури Южненського міськвиконкому Надією Конопатською  та представниками Южненського палацу культури Ольгою та Олексієм Лещенками. Участь у зустрічі також прийняли керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк та начальник відділу культури Іршавської РДА Вікторія Маргіта.
Під час свого візиту на Закарпаття, з метою вивчення позитивного досвіду, делегація Южного побувала на фестивалях, що проходили минулих вихідних у нашій області, «Коляди в старому селі» в м. Ужгород та «Червоне вино» в м. Мукачово. Гості із Одещини поділилися своїми враженнями про перебування в нашій області, та відмітили, що отримали безліч позитивних емоцій та вагомий досвід у проведенні подібних заходів.
На Ірщавщині гості відвідали районний будинок культури, дитячу школу мистецтв. Також провели зустріч із педагогічним колективом Сілецької дитячої школи мистецтв (керівник Олександр Голіба), відвідали районну бібліотеку, райком профспілки працівників культури, обмінялися досвідом роботи. З метою налагодження співпраці між творчими колективами м. Іршави та м. Южного зустрілися із колективом районного хору працівників культури (керівник Оксана Сідор).
Голова райдержадміністрації Олександр Горін на завершення зустрічі зазначив, що сподівається на хорошу співпрацю між нашим районом та Южненським міськвиконкомом не тільки в галузі культури, а й в освітній. Насамперед, забезпечення позашкільного дозвілля дітей, а саме – літнє оздоровлення дітей та проведення різноманітних заходів за участі молоді.
Прес-служба РДА.