- Нове життя - https://nz-ir.com -

На цей раз замість пісень і колядок горіла… свічка

Наша газета неодноразово писала про доброчинні акції, які проводить напередодні новорічних свят підприємець Ганна Брич із Ільниці. Приурочувала вона їх своєму сину Михайлу, якого днями не стало – пішов у потойбічні світи. Замість святкових пісень і колядок, Діда Мороза і Снігурочки на столі, застеленому білим рушником, горіла свічка. Це данина пам’яті сину Михайлу.
Голос Ганни Петрівни тремтів, зривалися з очей сльози (велике горе, коли мати втрачає дитину), але вона акцію провела із великим сумлінням і гідністю. На цей раз, крім дітей-сиріт, напівсиріт, інвалідів та ветеранів війни не лише з Ільниці, а й Заріччя, Доробратова, завітали також воїни АТО. А ще відчувався його дух…
– Михайло був дуже доброю людиною, – сказав у своєму виступі учасник антитерористичної операції Федір Лендєл. – Вони разом із мамою відправляли нам на лінію вогню хліб, булки, інші продукти харчування, допомагали у важку хвилину. Вони робили подвиг на мирному фронті. Бійці АТО щиро вдячні йому за це.
Із теплими словами вдячності до присутніх звернувся голова районної ради Віктор Симканинець. Він зазначив, що Ганна Петрівна уже не вперше проводить напередодні Нового року і Різдва Христового подібні акції. Керівник району побажав усім міцного здоров’я, добра, радості та гарних свят.
… Не зважаючи на зимову холоднечу, усі відчували благородне тепло серця Ганни Петрівни. Кожен присутній одержав подарунки і побажав її сину вічне Царство в небесах.

Василь ШКІРЯ