Версія для друку Версія для друку

Свої знання передає дітям

Кажуть, що вчитель – це не професія, а покликання. І це так. Усі наші стежки від шкільного порога. Початок усіх професій – у школі. Іршавщина славна талановитими вчителями, справжніми професіоналами у цій галузі, які переслідують благородну мету – працювати для майбутнього, сіяти зерна доброго, світлого, щоб зійшли вони в душах молодого покоління.
Багато є хороших педагогів, які люблять свою професію, але таких, які живуть нею, мало. До такої когорти вчителів, відданих улюбленій справі, належить Ганна Якимівна Глеба – за спеціальністю «Вчитель російської мови та зарубіжної літератури». Ганна Якимівна розпочала свою трудову діяльність в Іршавській ЗОШ І-ІІІ ст. №1, потім працювала в Ільницькій ЗОШ-інтернаті І-ІІІ ст., а з 2004 року поширювала свій педагогічний досвід в Ільницькому спортивно-гуманітарному ліцеї. Вчителька була активним членом журі різноманітних конкурсів та олімпіад.
Ганна Якимівна – творча особистість. Їй притаманна висока культура, ґрунтовні фахові знання. Про уроки доброти, ввічливості добре знають її вихованці та колеги. Найвища нагорода для Ганни Якимівни – бачити плоди своєї діяльності. Адже її учні неодноразово були переможцями шкільних, районних, обласних олімпіад з російської мови, а також учасниками різних конкурсів.
Окрім професійних характеристик, для кожного з нас важливі людські риси. Ганна Якимівна – Людина з великої літери, високо -інтелігентна, мудра, має високе почуття відповідальності. Є еталоном доброти, щирості.
Вона вболівала за кожну дитину. На уроках не тільки передавала свої знання, а й прищеплювала своїм вихованцям любов до ближнього. Тому вона є прикладом справжнього християнського життя. Це, справді, вчитель від Бога.
Шановна наша Ганно Якимівно! З нагоди Ваших іменин прийміть теплі вітання та щедрі побажання здоров’я міцного, краси квітучої, везіння, удачі, Божого благословення та ласки на довгі роки життя в любові та гаразді.
З щирістю та повагою, колектив Ільницького спортивно-
гуманітарного ліцею.

Ваш отзыв

Ваш коментар