- Нове життя - https://nz-ir.com -

ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

6 грудня у місті Іршава відбулися урочисті збори з нагоди 25-ї річниці Дня Збройних Сил України.
Прийшли віддати шану українським військовослужбовцям заступник голови РДА Іван Мошкола, голова райради Віктор Симканинець, керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк, військовий комісар Іршавського районного військового комісаріату Віктор Нагайко, учасники антитерористичної операції, волонтери, воїни-афганці, ветерани та інші.
Під час заходу було урочисто покладено від районної влади, військового комісаріату, громадських організацій учасників АТО, воїнів-афганців та ветеранів Другої світової війни корзини квітів до Пам’ятного знаку Борцям за Свободу та Незалежність України, Героям Небесної сотні та загиблим в зоні АТО. Після цього хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших героїв.
З нагоди свята військовий комісар Віктор Нагайко привітав військовослужбовців та нагородив учасників АТО відзнаками Президента України. Також було відзначено грамотами від імені військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату голову районної державної адміністрації, голову райради, Арданівського сільського голову, Малораковецького сільського голову, керівників громадських організацій АТО, волонтерів та учасників АТО.
Побажали міцного здоров’я, щастя, миру, благополуччя військовослужбовцям голова райради Віктор Симканинець та заступник голови РДА Іван Мошкола..
Учасників АТО було нагороджено грамотами райдержадміністрації та районної ради.
Прес-служба РДА