Версія для друку Версія для друку

П. Добромільський відвідав навчальні заклади району, яким надав допомогу

Наступає осінньо-зимовий період а з ним збільшення захворюваності на грип та інші респіраторні захворювання, до того ж нещодавно в деяких навчальних закладах району було зафіксовано факт захворюваності на вірус Гепатиту А, або, як кажуть в народі, «жовтуху».
На щастя, вірус мав поодинокі випадки та не набув масовості й не розповсюдився, адже саме проходили осінні канікули.
З метою допомогти з дезинфікацією та підтримкою чистоти в ЗОШ і ДНЗ району депутат обласної ради Петро Добромільський відвідав ряд навчальних закладів та вручив колективам допомогу у вигляді дезинфікуючих, миючих, гігієнічних засобів, а також кварцових ламп.
Варто відмітити, що така допомога закладам освіти є вкрай важливою, адже держава наразі не задовільняє всіх потреб, а самі колективи шкіл та садочків не в змозі забезпечити себе та своїх підопічних діток всіма такими, здавалося б, незначними, але необхідними засобами.
Ми поспілкувалися з Петром Петровичем і запитали, що спонукало його до вирішення цих простих і таких необхідних повсякденних потреб? Він каже: „До мене звернулися під час особистого прийому по селах члени батьківських комітетів та директори навчальних закладів з пропозицією про допомогу. Всі говорять про якісь високі матерії, а прості елементарні речі вирішити нема кому. Мною було прийнято рішення, з метою запобігання захворюваності, допомогти вирішити питання дотримання елементарних правил гігієни та вологого прибирання класних приміщень і санвузлів. Така допомога, думаю, буде системною.”

Михайло УДУТ.

Ваш отзыв

Ваш коментар