Версія для друку Версія для друку

Із турботою про дороги

На запитання, що найбільше турбує нині сільських жителів, напевне, кожен відповість: дороги. Це добре розуміє і Сілецький сільський голова Віктор Кузьма. Тому і взявся торік за благоустрій сільських доріг. Розпочав із вулиці Перемоги. На сьогодні вже завершено роботи також і на дорогах Івана Франка і 8 Березня. Усього асфальтом покрито більше трьох кілометрів.
Люди задоволені роботою сільського голови, який взявся за благоустрій саме доріг. У дощову погоду калюжі були наповнені водою, а діточкам треба йти в школу і дитсадок. Нелегко доводиться і людям похилого віку.
Днями до сільчан завітали голова районної ради Віктор Симканинець та перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Павлишин. Разом із Віктором Кузьмою побували на вул. 8 Березня, де ремонтники ТОВ «Агрошляхбуд-М» м. Мукачева якраз завершували ремонт дороги.
– Кошти на ремонт доріг виділено із сільського бюджету, державного фонду регіонального розвитку і районного бюджету, – каже Віктор Кузьма. – роботи виконано на належному рівні. Односільчани задоволені.
Село Сільце красиве, мальовниче, із своїми традиціями. Воно потопає у вишнях і квітах – таке рідко де побачиш. А тепер ще окрасою стали дороги, які ведуть до обійсть сільчан. Про це вже подбав сільський голова.

Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар