Версія для друку Версія для друку

Осінній призов: іршавчани пішли на строкову службу

Відповідно до частини 1 статті 16 Закону України ,,Про військовий обов’язок і військову службу” (зі змінами), Указу Президента України від 29 березня 2016 року № 122/2016 ,,Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році”, розпоряджень голови обласної державної адміністрації від 06 квітня 2016 року №153 ,,Про проведення призовів громадян України на строкову військову службу у 2016 році” та голови Іршавської районної державної адміністрації від 13 квітня 2016 року № 107 «Про проведення призовів громадян України на строкову військову службу у 2016 році» 04 жовтня 2016 року Іршавський районний військовий комісаріат відправив першу команду молодого поповнення до лав Збройних Сил України для проходження строкової військової служби.
Перша команда призовників району у складі: Михайла Петровича Ільтьо з Доробратова, Миколи Андрійовича Капітана з Арданова, Богдана Івановича Павлищі з Ільниці та Павла Павловича Черничка з Арданова. Відповідно до наряду обласного військового комісаріату, відправлена для проходження строкової військової служби у навчальний військовий центр Збройних Сил України «Десна». Після проходження навчального процесу у названому підрозділі наші земляки продовжать службу у військових частинах, які дислокуються у західній та центральній частинах України, але ні в якому разі не будуть залучені до виконання завдань у зоні АТО.
На урочистій відправці на плацу Іршавського районного військового комісаріату в присутності посадових осіб районної державної адміністрації, особового складу райвійськкомату, батьків і родичів до призовників звернувся військовий комісар, полковник Віктор Нагайко. Він побажав молодим воїнам достойно віддати свій громадянський обов’язок перед державою, не зганьбити честь батьків і району та повернутись додому здоровими та мужніми громадянами.

Іван Химич,
провідний інспектор відділу мобілізаційної роботи, зв’язків з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату районної державної адміністрації .

Ваш отзыв

Ваш коментар