- Нове життя - https://nz-ir.com -

СТАН ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ В ІРШАВСЬКОМУ РАЙОНІ

Днями в районі обласна комісія Управління ДСНС України у Закарпатській області під керівництвом заступника начальника з державного нагляду у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, майора служби цивільного захисту, голови комісії Роберта Емеріховича Варги провели комплексну інспекторську перевірку реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного або природного характеру та в особливий період.
Проводилась перевірка стану організації роботи з питань пожежної безпеки, готовності до дій органів управління та сил реагування в Іршавській райдержадміністрації при загрозі виникнення або виникненні надзвичайних ситуацій.
Проведено перевірку всіх підрозділів, задіяних у сфері цивільного захисту, зокрема: відділу з питань цивільного захисту, відділу охорони здоров’я райдержадміністрації, Іршавську райлікарню, Іршавське районне управління Держсанепідслужби у Закарпатській області, управління ветеринарної медицини в Іршавському районі, Іршавський РЕМ ПАТ «Закарпаттяобленерго», Іршавську дільницю ПАТ «Закарпатгаз», ЦТП №5 Закарпатської філії «Укртелеком» м. Іршава.
При підбитті підсумків голова комісії відзначив, що в цілому робота з питань цивільного захисту та пожежної безпеки в Іршавському районі ведеться на належному рівні. Висловив подяку керівництву районної державної адміністрації за порозуміння і підтримку РВ УДСНС України при виконанні завдань, що виникають у сфері цивільного захисту.

Юрій Химинець,
начальник відділу з
питань  цивільного захисту райдержадміністрації.