Версія для друку Версія для друку

Вшанували медиків

Уже традиційно напередодні свого професійного свята медики району збираються у залі районного будинку культури. Так було минулого тижня. Поруч із молодими цілителями сивочолі ветерани, які віддали обраній професії найкращі роки свого життя. А в старшого покоління є чому повчитися. Тоді не було такого обладнання, препаратів, але все рівно медицина розвивалася. Десятки, сотні людських життів було врятовано.
Відкрив урочистості з нагоди Дня медичного працівника начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Сергій Караслай.
Винуватців свята вітали голова районної ради Віктор Симканинець, заступник голови райдержадміністрації Іван Мошкола, міський голова Степан Бобик, депутат обласної ради Петро Добромільський і голова районної ради ветеранів України Петро Король. Вони побажали медикам міцного здоров’я, щастя, добра, успіхів у роботі, подякували їм за професіоналізм, людяність і відданість справі, яку обрали. Нагороджували працівників медичної сфери грамотами, подарунками та квітами, а також грошовими винагородами.
Не обійшлося і без пісні. Своє мистецтво дарували наймолодші учасники хореографічної студії районного будинку дитячої творчості (керівник Юрій Буряс), юні танцюристи ДШМ із Білок та діти лікарів. Хор лікарів району виконав пісню про Іршаву. Припав до душі і виступ районного терапевта Тетяни Кузан. Вона виконала пісню «Про маму». Її матері, Ганні Петрівні Гергель, до речі, вона – теж лікар, яка довгий час працювала фельдшером в Довжанській дільничній лікарні, днями виповнилось 80!
Таке не забувається! Свято продовжувалося до пізнього вечора.

Василь ШКІРЯ.

Ваш отзыв

Ваш коментар