- Нове життя - https://nz-ir.com -

Урочисті проводи

24 травня у приміщенні Іршавського військового комісаріату відбулися урочисті проводи призовників весняного призову – Михайла Брунцвіка, Миколу Гогу, Олександра Резюка, Ярослава Федоричка, Івана Семака на строкову службу у навчальний центр Збройних Сил України “Десна”.
Цього теплого весняного дня провести хлопців в залі зібралися батьки, родичі, численні друзі, знайомі, діячі громадських організацій, допризовна молодь, керівники міста тощо.
З найкращими побажаннями новобранців проводжали рідні та батьки, які за старовинними українськими традиціями благословляли своїх синів на службу в армії. З такими ж привітаннями виступив і завідувач сектору мобілізації та режимно-секретної роботи РДА Іван Химич, який зазначив, що “Служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією. В той же час перед хлопцями стоїть нелегке випробовування, але саме армія допоможе їм зміцнити свій дух і тіло”. А ще Іван Михайлович побажав, щоб той час, який хлопці проведуть в лавах Збройних Сил України, не пройшов для них марно, щоб вони збагатились новими знаннями і обов’язково знайшли нових друзів.
Військовий комісар Іршавського районного військового комісаріату, полковник Віктор Нагайко запевнив, що всі військовослужбовці, призвані на строкову військову службу, проходитимуть службу в пунктах постійної дислокації військових частин, жоден військовослужбовець строкової військової служби до виконання бойових завдань у антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей залучатися не буде.

Прес-служба РДА.