- Нове життя - https://nz-ir.com -

Соціальна адаптація

Про конкретні аспекти роботи спостережної комісії розповіли голова спостережної комісії – керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк, старший інспектор Іршавського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції відділу ДПтС України в Закарпатській області Володимир Тодавчич, начальник сектору патрульної поліції Іршавського відділення поліції (м. Іршава) Хустського відділу поліції головного управління Національної поліції в Закарпатській області Василь Волошиновський, директор районного центру зайнятості Михайло Гецко, в.о. директора Іршавського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Іван Максим, начальник відділу пільг, гарантій та компенсацій по роботі з інвалідами управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Ганна Горянська, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату райдержадміністрації Сергій Жидик.
Умовно-достроково звільнені від відбування покарання висловили своє бачення покращення умов життєдіяльності та розповіли про потреби.
У результаті розмови з даною категорією людей їм був запропонований хід вирішення проблемних питань, в тому числі щодо надання матеріальної допомоги. Також на можливості отримання посильної допомоги у речах особистого вжитку (одягу) наголосили голова Іршавської районної організації Товариства Червоного Хреста України Наталія Крупчина та в.о. директора Іршавського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Іван Максим.

Прес-служба РДА.