Версія для друку Версія для друку

Вшановували ветеранів …

Днями професійне свято відзначали колишні працівники державтоінспекції та карного розшуку. У свій час працівники державтоінспекції виявляли порушників правил дорожнього руху, а оперуповноважені карного розшуку затримували злочинців, попереджали та розкривали злочини.
З вітальним словом на зборах до присутніх ветеранів виступив начальник Іршавського відділення поліції, підполковник Юрій Огняник.
Далі слово мали голова ради ветеранів Михайло Станинець та його заступник Василь Микита, які присутнім розповіли про роботу тодішніх розшуковиків та державтоінспекторів. Оперуповноваженим карного розшуку доводилось над розкриттям особливо тяжких злочинів працювати цілодобово. На пошуки злочинців виїжджали на автозакові із дерев’яною кабіною або на мотоциклові. Особливо було важко, коли злочини скоювались у віддалених населених пунктах. Але, селяни, побачивши правоохоронців у селі, не були байдужими і допомагали чим могли.
Сьогодні неможливо уявити розкриття будь-якого злочину без експерта-криміналіста. Протягом 14 років експерт-криміналіст Василь Симчера допомагав Іршавському карному розшукові розкривати злочини. Він завжди був одним із перших на місці події, проводив огляд, виконував необхідні дослідження, від яких у подальшому залежав результат розслідування.
Добрим словом ветерани згадували начальників карного розшуку Василя Канчія, Івана Юску, Василя Химича, Дмитра Балога, Василя Бабинця, Володимира Лізанця, Володимира Івегеша, які продовжували славні традиції розшуку.
Не залишились поза увагою державтоінспектори, які були грозою на дорозі для правопорушників. Це: Василь Семедій, Петро Куруц, Олександр Бажів, Віктор Матіко, Євген Куруц, Петро Штефаньо, Михайло Щока.
За багаторічну плідну працю в органах внутрішніх справ, за сумлінне виконання службових обов’язків по захисту інтересів держави, прав і свобод громадян, високу професійну майстерність і вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю начальник Іршавського відділення поліції, підполковник Юрій Огняник відзначив почесними грамотами Василя Химича, Івана Дорчинця, Івана Магурського, Івана Дутку, Івана Кобаля, Івана Юска та Івана Петенька.

Віта Горзов.

Ваш отзыв

Ваш коментар