Версія для друку Версія для друку

прийом громадян

Голова районної державної адміністрації Олександр Горін у Лозі провів черговий прийом громадян за місцем проживання. У ньому взяв участь Лозянський сільський голова Микола Боршош.
Як би не хотілося зазначати, але, на превеликий жаль, більшість громадян, які звернулися по допомогу до керівника нашого району, прохали про матеріальну допомогу через проблеми зі здоров’ям.
Звісно, Олександр Васильович відразу ж відреагував на прохання громадян та запевнив, що за декілька днів вони отримають кошти, які хоча б трохи полегшать ситуацію, адже всім добре відомо, як дорого обходиться лікування.
Приємно зазначити, що сільський голова готовий діяти в інтересах громадян свого населеного пункту, тому швидко знайшовши спільну мову з керівником району, більшість піднятих під час прийому громадянами питань вирішували відразу. А відтак, що стосувалося питання розширення приміщення тамтешньої бібліотеки, сільський голова запевнив, що він вже має ідею, як сільську бібліотеку, більше того, з доступом до мережі інтернет, розташувати так, щоб вона була доступною для широкого кола користувачів.
Мешканець села Лоза, пан Петро звернувся до Олександра Васильовича з проханням щодо забезпечення нормального електропостачання до споживачів с.Лоза. Зі слів заявника, більше 15 будинків майже рік залишаються без нормального електропостачання незалежно від пори року, а відповідно через слабкий потік електроенергії до будинків потерпає техніка. Вислухавши громадянина, голова РДА доручив підготувати відповідного листа до Іршавського РЕМу задля подальшого розгляду та реагування.
Всі порушені лозянами проблемні питання керівник району взяв під особистий контроль та запевнив, що робитиме все від нього залежне, аби результат жителі Лози відчули вже найближчим часом.
***
Голова РДА Олександр Горін провів черговий виїзний прийом громадян у Греблі. Участь у ньому взяли Греблянський сільський голова Володимир Галас та депутат райради Юрій Фельцан.
Здебільшого жителі Греблі зверталися за матеріальною допомогою. Завідуюча Греблянським ДНЗ звернулася з проблемою капітального ремонту системи опалення та заміни електропроводки в приміщенні дитсадка. Крім цього, директор Греблянської ЗОШ І-ІІ ступенів озвучила потребу в облаштуванні бруківкою подвір’я школи. Незмінною залишається і проблема доріг.
В рамках офіційного візиту очільник району зробив невеличкий рейд по держустановах аби наочно ознайомитися з озвученими проблемами сільчан.
Прес-служба РДА.

Ваш отзыв

Ваш коментар