Версія для друку Версія для друку

Депутат сприятиМЕ вирішеннЮ проблем

У Луківській сільраді відбулася зустріч з депутатом обласної ради Петром Добромільським.
Про нагальні проблеми села з народним обранцем ділилися теперішній і колишній сільські голови Михайло Фанта та Василь Пасуля, депутат районної ради, директор школи Ольга Хандра, настоятель православного храму о. Георгій Мадуда, сільські активісти та депутати, голови церковних рад та громадяни.
Майже всі присутні з болем говорили і про найбільшу проблему села − стан сільських доріг.
З депутатським запитом про ремонт цієї дороги неодноразово зверталася до керівників району та начальника Іршавського райавтодору Ольга Хандра, сільські голови В.М. Пасуля та М.О. Фанта разом з депутатським корпусом та членами виконкому, але питання до цих пір не вирішено. Петро Петрович сказав, що дороги – це проблема номер один, над якою працюють керівники області та району. Пообіцяв допомогти зробити хоча б першу частину цієї дороги від моста до церкви.
Депутат районної ради Ольга Хандра просила підтримати пропозицію про спрямування депутатських коштів на облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Луківської ЗОШ І-ІІ ст., який включено до районної програми на 2017 рік за її ініціативою та підтримкою комісії з питань освіти районнної ради та депутатів.
Настоятель православного храму св. Жінок-Мироносиць Георгій Мадуда порушив питання про заміну старих дерев’яних вікон на пластикові, що вирішить проблему енергозбереження та утеплення.
Депутати Іван Фанта та Василь Симканич вели мову про виділення коштів для укріплення кам’яного муру біля церкви св. Димитрія та облаштування церковної фари.
Депутат Петро Хила порушив проблему будівництва мосту через потік Бистрий, який зараз у аварійному стані.
Лікар сільської амбулаторії ЗПСМ Вікторія Бобир щиро подякувала депутатам за надане амбулаторії сучасне обладнання – кардіограф та томографи, що дуже полегшило роботу медиків та сприяє наданню необхідної медичної допомоги хворим на серце та гіпертонікам. Підняла також питання про недостатність приміщень для обслуговування пацієнтів.
Завідуюча ДНЗ Олена Фанта звернулася з проханням про будівництво котельні та заміну старого котла для опалення корпусів ДНЗ.
Всі питання знайшли своє порозуміння та підтримку з боку депутата обларади Петра Добромільського.
Василь БУЖОРА.

Ваш отзыв

Ваш коментар