Версія для друку Версія для друку

Легко і красиво, навчаючи і творячи

15 лютого свій ювілейний день народження відсвяткувала прекрасна жінка, досвідчений педагог, любляча мати, кохана дружина, турботлива бабуся, хороша подруга – Ольга Андріївна Свириденко.
Душевна щедрість, працелюбність, любов до своєї праці, повага до людей, піклування про дітей, вимогливість до себе та своїх вчинків, сердечне бажання допомогти іншим, лагідність, оптимізм, почуття гумору… Ось далеко не повний перелік найкращих рис характеру ювілярки. Для колег і вихованців Ольга Андріївна є зразком справжнього вчителя, який вже кілька десятків років плідно ділиться своїми знаннями з учнями, дає їм поштовх до творчості, готує до самостійного життя.
Творити, виробляти, виготовляти, продукувати, вирізувати, приготовляти і, при цьому навчати… Ось яка мета, іноді складна і нереальна, стоїть перед Ольгою Андріївною. Але легко і красиво вона йде вперед, навчаючи і творячи, розширюючи коло любителів та професіоналів мистецтва.
Вельмишановна
Ольго Андріївно!
Прийміть від педагогічного колективу Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 наші найщиріші вітання з нагоди Вашого чудового ювілею.
Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах –мудрість та виваженість. Нехай доля і надія будуть прихильними до Вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів.
Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним. Хай дружні привітання додають життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння навчати дітей. Хай доля збагачує Вас енергією, натхненням та радістю. З Днем народження Вас, з ювілеєм!

З повагою, пед колектив
Іршавської ЗОШ І – ІІІ ст. №2 .

Ваш отзыв

Ваш коментар