- Нове життя - https://nz-ir.com -

У ВЕТЕРАНІВ КОРОЛЬ – ГОЛОВА

Майже немає такого на Іршавщині, хто б не знав Дениса Михайловича Білинця. Десятки літ він був незмінним керівником автошколи, зі стін якої вийшли сотні водіїв. А вийшовши на заслужений відпочинок, із 2009 року став головою районної ради ветеранів України.

А недавно відбулися збори ветеранської організації, на яких Денис Михайлович сказав, що у зв’язку зі станом здоров’я він складає із себе повноваження голови ради ветеранів і пропонує на цю посаду Петра Васильовича Короля. Також було висунуто ще одну кандидатуру – Василя Петровича Коцана. За підрахунками голосів керівником ветеранської організації району став Петро В. Король.

Виступаючі голови первинних організацій: Імстичова – Михайло Петрашко, Іршави – Ігор Берегій, пенсіонер Денис Добра з Іршави, завідувач відділенням соціальної допомоги терцентру Марія Лелітка, депутат райради Андрій Андрішко вели мову про хороші справи, яких здобула організація протягом останнього часу. Зокрема, навели лад у оформленні документів, здійснено кілька поїздок у Почаєво.

Серед первинних організацій кращими названо Осійську, Білківську, Довжанську, Ільницьку та Великораковецьку.

Перед учасниками звітно-виборчої конференції виступив народний хор ветеранів Іршавського районного будинку культури.

Василь ШКІРЯ.