Версія для друку Версія для друку

Концерт Ліри

Вдало РБДТ разом зі «зразковим дитячим колективом» студією естрадного співу «Ліра» відзначили 10-річний ювілей.

За доволі короткий час силами керівника студії Ельвіри Гавацко, небайдужих колег, друзів, батьків студійців і меценатів нам вдалося у великому глядацькому залі районного Будинку культури провести змістовний і якісний концерт.Чудову атмосферу створив вишуканий дизайн сцени.

Сценарій ювілею був побудований так, аби глядачі могли не лише послухати пісні, а й ознайомитися з роботою керівника, її власними професійними здобутками, а також творчими здобутками студії. Тому й отримували вони заслужені оплески від глядачів, серед яких був і голова Іршавської РДА О.В.Горін, квіти й вітання від виступаючих: директора РБДТ Й.Ю.Мельник, головного спеціаліста відділу освіти А.А.Андрішка, радника голови райради В.А.Симканинця, друга студії поета В.В.Кузана.

Особливі стосунки у нашого закладу склалися з головою міської ради С.С.Бобиком та депутатом районної ради П.І.Станком, які завжди підтримують наші ідеї і творчі проекти.

Гучними оплесками супроводжувалося виконання народних пісень ансамблем «Ільничанка», їх неймовірний виступ підтвердив, що талановиті солісти під керівництвом такого досвідченого педагога, як Ельвіра Петрівна, можуть чудово звучати в ансамблі.

Разом з колегою Юрієм Мельником зі сцени ми неодноразово дякували батькам наших талановитих співаків, адже саме завдяки їх моральній і матеріальній підтримці за 10 років студійці змогли взяти участь у чистенних пісенних конкурсах і фестивалях і у чесному суперництві виборювати свої нагороди. 135 різного гатунку відзнак є у вихованців Ельвіри Петрівни за ці роки. Це дуже достойний багаж!

Віра ГЛУШКО,

заступник директора Іршавського РБДТ.

Ваш отзыв

Ваш коментар