- Нове життя - https://nz-ir.com -

ВІКТОРІЯ – ДИПЛОМАНТ «ЧЕРВОНОЇ РУТИ»

Вікторія Воробканич із Лози взяла участь у ХІV Всеукраїнському фестивалі сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», фінальна частина якого проходила цього року в Маріуполі.

Фестиваль складається з чотирьох етапів: обласні відбіркові конкурси; школа-майстерня для переможців та резервістів обласних відбіркових конкурсів; заключний етап фестивалю – фінал; виготовлення і поширення аудіо- та відеопродукції фестивалю.

За підсумками двох перших етапів Вікторія Воробканич пройшла до третього етапу, тобто фіналу. І Вікторія стала дипломанткою фестивалю. Хочеться відзначити, що конкурсанти на фестивалі не поділяються за віковими критеріями і Вікторія була однією з наймолодших учасниць.

Батьки та сама співачка хочуть подякувати голові  Іршавської районної ради Івану Івановичу Савко та депутатам за допомогу у здійсненні поїздки на фестиваль.

Наставниці юної співачки викладачі Іршавської дитячої школи мистецтв Олеся Іванівна Мейсарош – викладач  вокалу та Любов Василівна Бердар – викладач фортепіано.  Сценічний образ юної зірки завжди до дрібниць продуманий. У її вбранні, майже, завжди присутній якийсь сяючий елемент, що ніби нагадує дівчинці, що справжня музика покликана випромінювати світло душі.

Куди спрямує Вікторію життя після здобуття освіти в музичній школі, поки що таємниця для всіх. Але й донька, й мама, й тато  беззастережно вірять у те, що їй усміхнеться творча удача, і в те, що самовіддана праця обов’язково відкриє їй шлях до мистецьких вершин.

Іван Котубей.