Версія для друку Версія для друку

Під знаком патріотизму ..

Першого вересня у перший клас Довжанської ЗОШ І-ІІІ ступенів пішло 113 учнів. Кожен з них отримав подарунок від Народного депутата ВР України Віктора Балоги. Меценат уже восьмий рік поспіль турбується про підростаюче покоління і дарує кожному першачку учнівський ранець.
Загалом у школі цього навчального року буде вчитися 806 молодих українців. Це найбільша школа в районі. Якщо тепер навчання ще буде проходити у дві зміни, то наступного року є надія перейти на навчання в одну зміну. Адже саме завдяки вищезгаданому благодійнику для школи придбано адмінкорпус колишнього машинобудівного заводу «Тиса», де найближчим часом мають розпочатися роботи по реконструкції та пристосуванню приміщень під навчальні класи.
Море квітів та сотні вишиванок створили атмосферу свята та наповнили його патріотичним змістом. На урочистій лінійці виступили: директор школи Ледней Марія Василівна, начальник управління культури облдержадміністрації Глеба Юрій Федорович, член НСПУ Кузан Василь Васильович, громадський активіст Ловга Михайло Михайлович, колишня директорка школи Косик Марія Іванівна, яка, до речі, привела у перший клас свою правнучку. У кожному виступі звучало побажання успіхів у навчання та мирного неба. Адже тільки знання своєї історії можуть уберегти нас від зовнішніх агресивних дестабілізаційних впливів, від загрози гібридної війни.
Олександра Кузан,
студентка відділення журналістики УжНУ

Ваш отзыв

Ваш коментар