- Нове життя - https://nz-ir.com -

Новим головою РДА став Олександр Горін

Минулого вівторка в м. Іршава відбулася зустріч активу району із новопризначеним головою райдержадміністрації Олександром Горіним.
Його представив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Петік. Зачитавши Указ Президента України Петра Порошенка, сказав, що Олександр Васильович – саме та людина, яка робитиме усе для того, щоб вирішувати проблеми жителів району. Певний досвід він уже має, бо перед цим працював головою Кремінської районної держадміністрації Луганської області. Там про нього залишились тільки хороші спогади.
О.В. Горін народився 26 квітня 1974 року в м. Оленогірськ Мурманської області в Росії. Закінчив Одеську національну академію зв’язку ім.. О.С. Попова та Одеську державну академію технічного регулювання та якості. Одружений, виховує дитину. Депутат Южненської міської ради VI скликання.
О. Горін подякував за виявлену довіру насамперед Геннадію Москалю і Петру Порошенку, сказав, що сприятиме створенню нових робочих місць, щоб люди вчасно одержували зарплату і пенсію.
– Я відкритий для діалогу. На новій посаді усе робитиму для того, щоб люди уже найближчим часом відчули зміни на краще.