Версія для друку Версія для друку

ПОДАРОВАНИЙ А. БАЛОГОЮ МІКРОАВТОБУС ВИРУШИВ НА СХІД

Мікроавтобус, подарований Андрієм Балогою іршавським волонтерам, днями відправився із допомогою для військових на передову лінію війни із російським загарбником. Крім звичних продуктів та предметів першої необхідності, на фронт поїхали і маскувальні сітки, сплетені довжанськими жінками.

Очолює групу волонтерів голова новоствореної Іршавської районної громадської організації «Захисники Вітчизни» Михайло Боднар. Разом із активістом Михайлом Ловгою та Віктором Ільницьким вони зібрали продукти та необхідні солдатам речі  у Довгому та в Мукачеві. Надзвичайну допомогу надав волонтерам Мукачівський волонтерський центр.

Протягом місяця жінки-патріотки з Довгого плели маскувальні сітки. Робота велася у вільний від основної роботи час. Крім того, кілька сіток для основи маскувальної сітки жінки купили за власні кошти.

Все, що вмістив мікроавтобус, наші люди – мужні чоловіки доправлять до передової. Сподіваємося, що це наблизить нашу перемогу над ворогом та прискорить встановлення довгожданого і такого потрібного нашій Батьківщині миру.

Василь Кузан.

Ваш отзыв

Ваш коментар