Версія для друку Версія для друку

ДОПОМОГТИ ГРОМАДІ… ЗА РАХУНОК ВЛАСНИХ КОШТІВ

Адміністративно-територіальна реформа поки що не завершена, але про власну фінансову самодостатність наші  сільські громади  клопочуться вже зараз. Так само опираючись на власні можливості, намагаються розв’язати різні соціальні проблеми, зреалізувати ті чи інші проекти.

Для Броньківської сільської ради одним із таких стало вуличне освітлення центральної і однієї із бокових вулиць села. Обійшлося воно небагато немало – в 60 тисяч гривень для місцевого бюджету. Для населених пунктів нашої верховини не такі вже й малі кошти. Отож, коли цими днями депутат обласної ради Максим М. Хохлов, за дорученням  народного депутата України Віктора І. Балоги, із власних заощаджень  парламентаря,  вручив сільській раді четверту частину  цієї суми  для того, щоб компенсувати громаді частину затрачених фінансових витрат. Сільський голова Юрій Ю. Кузан  та представники громади щиро завдячували Віктору Івановичу та Максиму Михайловичу за надану грошову компенсацію по одному із проектів щодо поліпшення комфортності проживання горян.

Разом із представниками сільської громади Максим М. Хохлов  обговорив так само можливі подальші шляхи співпраці народного обранця із цією територіальною громадою. Зокрема, мова йшла  по конкретних освітянських об’єктах, таких як дошкільні навчальні заклади  в Сухій та Броньці і зведення спортзалу в Сухівській  загальноосвітній школі І-ІІ ступенів.

Михайло ІСАК.

Ваш отзыв

Ваш коментар