Версія для друку Версія для друку

ПРОЕКТ «МАСКУВАЛЬНА СІТКА»

Будинок дитячої творчості запустив і реалізував короткостроковий проект «Маскувальна сітка» (гадаю, не треба пояснювати, де і кому це дуже потрібно). Він тривав два тижні.

За колективні кошти ми закупили основи для п’яти сіток розміром 3×6 м., зібрали і підготували матеріали (вживані речі зеленого і коричневого кольорів) і почали роботу. Дві сітки ми сплели, власне, у приміщенні нашого позашкільного закладу. До роботи долучилися колеги, які працюють на базі Іршавської гімназії і Чорнопотіцької ЗОШ, і вихованці окремих гуртків, які займаються у  нас.

Вихованці гуртків «Умілі руки» із села Брід разом із своїми керівниками Оксаною Іванівною Огарь та Ганною Михайлівною Боднар також долучилися до проекту «Маскувальна сітка». Працювали зі знанням справи, адже консультувала їх і допомагала педагог-організатор Брідської ЗОШ І-ІІІ ст. Марія Василівна Огарь, яка разом із старшокласниками плела зимовий варіант маскувальної сітки. Особливо старалися найменші помічники – Вікторчик Огарь і Сашко Боднар і дівчинка з Харкова Віленка, яка гостює в родичів.

А цими днями колеги з Довгого Вікторія Михайлівна Шнелцер і Тетяна Іванівна Пилип привезли сітки, які плели вони зі своїми вихованцями та небайдужими односельчанами.

Таким чином п’ять маскувальних сіток ми відправляємо на фронт і дуже сподіваємося, що вони, як і інші необхідні там речі, підсилені нашими молитвами, збережуть життя і здоров’я наших мужніх воїнів.

Р. S. Потреба у маскувальних сітках є постійною, тому ми можемо зробити цей проект довгостроковим, до нашої ПЕРЕМОГИ. Долучитися до. процесу може будь-хто у будь-який спосіб. Тому, якщо у когось є бажання, – звертайтеся особисто (068-088-95-11), узгодимо спільні дії. Є ідея плести маскувальні сітки просто на площі нашого міста. Якщо вдасться узгодити всі деталі, то згодом кожен прохожий зможе виділити кілька хвилин свого часу у священну переможну справу.

Р.Р. S. До речі, довжанські волонтери уже замовили дві сітки, бо невдовзі вкотре везуть допомогу нашим бійцям.

Віра ГЛУШКО,

заступник директора

Іршавського РДБТ.

Ваш отзыв

Ваш коментар