Версія для друку Версія для друку

Герої не вмирають!

Минулого тижня в будинку культури с. Лисичово був проведений творчий вечір-звіт  колективів художньої самодіяльності, який складався з двох частин. Перша частина була присвячена воїнам-афганцям та учасникам АТО, а друга – сам творчий звіт.

Учасники художньої самодіяльності у своїх віршах та піснях нагадали присутнім про ті страшні події, а також про неоголошену війну на Сході. Воїн-афганець Василь Петровці згадував про бої, в яких довелось побувати, а учасник АТО Іван Коваль розповів про події які відбуваються зараз на Сході країни. На закінчення учасники самодіяльності виконали пісню «Ми за мир».

У другій частині вечора були представлені номери всіх діючих  гуртків при будинкові культури, а також номери учнів ДШМ.

***

«Герої не вмирають» − під таким гаслом в будинку культури с. Лисичово  минулої п’ятниці була проведена година скорботи, в річницю пам’яті Небесної Сотні.

Зі сльозами на очах, ведучі говорили про страшні події, які відбулися рік тому на Майдані Незалежності. Учасники художньої самодіяльності прочитали вірші: «Герої не вмирають, вмирають вороги», «Небесній сотні шана й молитва» та інші. А учасники вокального ансамблю виконали пісні: «Плине кача», «Горіла бочка, палала…». Всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих героїв Небесної Сотні.

Надія ПУПЕНА,

 Іван КАЛАБІШКА.

Ваш отзыв

Ваш коментар