- Нове життя - https://nz-ir.com -

ВІКТОР СИМКАНИНЕЦЬ: «Проблеми району вирішуватимемо спільно»

Наприкінці минулого тижня на Іршавщині побували голова облдержадміністрації Василь Губаль та голова облради Володимир Чубірко. Вони представили активу району тимчасово виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Віктора Симканинця.
Вітаючи Віктора Андрійовича із новим призначенням, керівники області побажали йому плідної праці на благо рідного регіону, пообіцяли сприяти у вирішенні проблем, які хвилюють жителів району. Зокрема, Василь Губаль зазначив, що вбачає у районі кілька пріоритетів, над якими варто працювати всім разом (у зібранні брали участь депутати районної ради, міський і сільські голови, керівники установ і організацій, громадські активісти). Він поінформував присутніх, що зараз у краї розробляють програму енергоощадності, яка передбачатиме перехід бюджетної сфери області на альтернативні системи опалення до 1 жовтня 2015 року.
На запитання про поганий стан доріг голова ОДА сказав, що автотраса у селах Кушниця, Бронька, Довге має бути відремонтована у найближчий час
Водночас Губаль попросив районну владу взяти під особистий контроль справи в родинах учасників АТО, турбуватися, щоб вони отримали земельні ділянки й належну увагу. Він закликав діяти так, аби люди побачили, що влада працює для них.
Із словами вітання до Віктора Андрійовича звернувся голова районної ради Іван Савко.
В. Симканинець подякував за виявлену довіру, сказав, що на новій посаді робитиме все для покращення добробуту жителів району.
Василь ШКІРЯ