Версія для друку Версія для друку

СПРАВЖНІЙ, КРАСИВИЙ ОСВІТЯНСЬКИЙ АНШЛАГ

 Третього жовтня для освітян всі робочі моменти були позаду. На короткотривалий період забулись конспекти, буденні клопоти, хвилею накрили приємні спогади з насиченого освітянського життя… Із гарним і святковим настроєм представники цієї професії зібрались у районному будинку культури. Тут на районному рівні відзначили День працівника освіти. Зала була наповнена так, що, як то кажуть, яблуку було ніде впасти.
Відкрили свято Гімном України. Відтак вшанували хвилиною мовчання загиблих земляків на сході нашої країни.
Тематичний настрій незрівнянно створювали ведучі Олег Попович та Мар’яна Гудь.

З цієї прекрасної нагоди вітали всіх освітян голова райдержадміністрації Вячеслав Свічкар, заступник голови райради Петро Добромільський, начальник відділу освіти, молоді і спорту РДА Єлизавета Яцканич, Іршавський міський голова Степан Бобик. Лунала маса сердечних і теплих слів за невтомну працю, благородні вчинки і справи, віддані сили й енергію… Кращим з кращих було вручено відзнаки облради, РДА, райради, міськради. Чи не найбільше вчителі, дошкільники та інші отримали нагороди від відділу освіти, молоді і спорту РДА. Блискуче щирих емоцій таки й справді не бракувало.
Сприяли цьому і таланти Іршавщини. Приємно здивували виступи народних вокальних ансамблів «Освітянка» та «Конвалія», а також вихованців вокальної студії «Ліра» – Злати Лівак, Христини Ляшко, Ольги Артиш, Ніни Цуцкової та Христини Корпош. Красивим і пристрасним танцем відзначився Юрій Буряс. Символічну сценку про особливу страву розіграв театр мініатюр під керівництвом Олега Поповича – голови освітянського профкому.  Над технічним забезпеченням вдало працював Олександр Дурда — методист РБК.
І, звісно, було багато квітів… Це додавало якоїсь грації, естетичності, імпозантності…

Іван СТЕПОВИЙ

Ваш отзыв

Ваш коментар