Версія для друку Версія для друку

ІЛЬНИЧАНИ ВІДПРАВИЛИ ДОПОМОГУ НА СХІД КРАЇНИ

31 серпня в Ільниці на святкуванні дня села поміж конкурсів і святкового концерту було здійснено акцію із збору коштів для учасників АТО на Сході країни. Практично всі відгукнулись: освітяни загальноосвітніх шкіл, дитячих дошкільних закладів села, працівники культури, медичної сфери, працівники сільради, підприємці, мешканці села.

На зібрані кошти активістами було придбано продукти для працівників МНС Іршавщини, які відбували у зону АТО, продуктові набори та предмети першої необхідності для призваних із Ільниці у територіальний батальйон охорони Закарпатської області, закуплено бронежилет і як підсумок організовано поїздку у м. Щастя Луганської області, де стоїть в бойовій готовності 128-а механізована бригада 15 гірсько-піхотного батальйону Закарпаття.

На передову було відвезено харчі, одяг, предмети першої необхідності, а також листи і малюнки від учнів Ільницької ЗОШ І-ІІІ ступенів та школи-інтернату, де солдатам дякували за їх мужність і відвагу.

Посильну допомогу надали також фірма «Ректа» м. Мукачево, підприємці Іршавщини. Готується черговий виїзд у зону АТО. Всі, хто не байдужий, приєднуйтесь до акції по збору необхідного нашим захисникам. Разом ми – сила. Для всіх бажаючих долучитись до акції додаємо контактний телефон: 0673108603.

Лілія БІЛУНКА.

Ваш отзыв

Ваш коментар