Версія для друку Версія для друку

ПІД ЗНАКОМ ПАТРІОТИЗМУ

Два місяці тому, 15 червня, в Україні був оголошений День жалоби за військовими і прикордонниками, які загинули під час антитерористичної операції. Президент доручив відмінити розважально-концертні заходи, спортивні змагання, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач. Тож від обласної адміністрації до Іршавського відділу культури і туризму надійшов лист по обмеженню фестивалів, на які багатий наш край.

У зв’язку з цим на День Конституції відбулися лише урочистості. Відмінився щорічний фестиваль ковальського мистецтва та народних промислів «Гамора-2014», який проводиться у останні вихідні червня у с. Лисичево. Незважаючи на це, відділ культури і туризму РДА, продовжує працювати. А разом з тим, допомагати армії та підтримувати національний дух громади.

21 серпня відбулося відкриття пам’ятного знаку, приурочене 70-річчю катастрофи радянського літака.

22 серпня  благодійну акцію проведено на підтримку армії. Було заплановано майстер-класи по гончарству, лозоплетінню, малюнок на асфальті.

23 серпня – урочистості до Дня Незалежності.

24 серпня – акція «Тобі, Україно», яку організовують дві сільські ради: Осійська і Брідська.

На осінь вже теж заплановані події. Можливо, що цього року Іван Попович не буде збирати таланти. Але всі масові заходи, які будуть проводитися, проходитимуть під знаком патріотизму.

Олександра Кузан,

студентка відділення журналістики УжНУ

Ваш отзыв

Ваш коментар